-100 г кураги -150 г майонезу -3 зубчики часнику -спеції -сіль
Приготування: Курку вимити, видалити залишки пір'я. Нарізати курагу, кожну на 2 частини вздовж.
Акуратно за допомогою тонкого ножа відсунути шкіру від м'язів (знизу від грудки і через гузку з боку спинки)
В отримані кишеньки покласти курагу (стороною розрізу до м'яса).
Подрібнити часник, додати майонез, сіль, спеції, все перемішати.
Натерти курку зсередини.
Нарізати часточками яблука.
Покласти яблука всередину курки, з'єднати краю зубочистками, натерти всю курку майонезом зі спеціями, викласти курку на змащене маслом деко і запікати 50-60 хвилин, в процесі перевертаючи кілька разів.